Nyheter

 CGW_grad_crop

Nu kan du nominera nya kandidater till SWF:s styrelse

Enligt beslut på familjemötet 160910 ska en ny styrelse väljas till nästa ordinarie familjemöte. Då innevarande styrelsesammansättning nu sett i princip likadan ut de senaste decenniet så uppmuntras medlemmarna i SWF att fundera på förslag till ny styrelse samt att själva kanske kunna tänka sig en roll inom denna.

Eftersom nästa familjemöte planeras till 2019 så det finns gott om tid att tänka till på om du själv vill kandidatera till en styrelsepost eller om du vill föreslå någon annan medlem! Gör det via vårt formulär som du
hittar här» (Obs! du måste vara inloggad medlen!)


Protokoll från familjemötet 2016

Finns för nedladdning för dig som är inloggad här»


Nya bilder från Berlin…

Nu finns några nya bilder från vår Berlinresa som du som är inloggad kan ta del av!
Klicka här»

//Magnus v S


Ny tysk ”wiki-sida”!

Från tyska grenen meddelas att deras arbete med en s.k. ”Wiki-sida” nu är klar. Det liknar ”Wikipedia” men handlar bara om släkten Wrangel(l). Sidan som ni hittar på Denna länk» är på tyska och kräver inloggning som man kan få om man kontaktar webmaster Joachim Storhas och ber om det! Hans mailadress är:
j-storhas@t-online.de

/Magnus von Stapelmohr


Nu är årets familjemöte bestämt!

Som tidigare annonserats på denna sida samt via brevutskick till medlemmarna så kommer årets familjemöte att avhållas i Berlin mellan 9 – 11 september. Vi prövar att lägga mötet lite senare i år för att vi tror det kan locka fler medlemmar att anmäla sig. Det blir som en liten säsongsförlängare av sommaren kan man säga. Läs mer här»

/Webmaster

Dela detta: